Passande skor för vandring eller fiskeresan

      Kommentarer inaktiverade för Passande skor för vandring eller fiskeresan

Äntligen får du komma iväg på den där vandringen eller fisketuren du planerat så länge att göra. Då behöver du minst ett par riktigt bra skor för ändamålet. Det kan nämligen vara direkt avgörande för huruvida det är en lyckad tur eller inte. Att få blåsor på fötterna kan vara väldigt smärtsamt, precis som en fiskekrok i foten kan vara.

Välj skor med omsorg

Därför är det faktiskt viktigt att du väljer skor noggrannt. Du kommer tacka dig själv för det efteråt. Hur långt ska du vandra, eller är du ute på regelbundna turer? Vad är det för typ av terräng du ska vandra i? Typen av skor du behöver kan nämligen skilja sig åt väldigt mycket.

Om du kombinerar vandringen med fiske kan det vara smart att ha skor som även tål det. Många vandringsskor är redan vattentäta till att börja med. Välj ett par som är lite mer rejäla för att stå emot en krok eller liknande, utöver att de givetvis är vattentäta. På CDON kan du hitta mängder av skor som passar lika bra till vandringen som till fisketuren. På så vis kan du kombinera de två utan att bekymra dig om fötterna.