Skaffa dig mer energi under fisket

      Kommentarer inaktiverade för Skaffa dig mer energi under fisket

Du ger dig iväg tidigt på morgonen för att du därmed skall kunna fånga så mycket fisk som möjligt. Innan du går dricker du möjligtvis en varm kopp kaffe eller te och äter kanske bara en macka. För att ha bättre ork under hela fisketuren, kan du därför ta med dig något som ger dig energi.

Din utrustning

För att kunna hålla dig varm, är det viktigt att du klär dig rätt när du åker ut för att fiska. När du vill hålla kvar energin i kroppen är det bra om du klär dig i lager. På det viset kan du snabbt reagera om vädret byter och endera klä av dig eller sätta på dig ett plagg.

Energirik mat och snacks

Bra produkter för dig att ta med är till exempel olika slags nötter, som cashew, jordnötter eller hasselnötter. Proteinstänger är lätt att ta med sig och du hittar ofta många olika sorter och smaker i butiken. En macka med jordnötssmör och sylt är alltid lika gott och energirikt. Dessutom är torkade frukter som exempelvis tranbär, fikon eller dadlar väldigt bra. Tänk bara på att torkad frukt kan snabba på magen. Choklad är något som ger snabb energi. Ta med dig en chokladkaka, om inte annat som tröst om fisken nu inte skulle nappa.