Längtar du till vintern och pimpelfisket

      Kommentarer inaktiverade för Längtar du till vintern och pimpelfisket

Du kanske är den som hellre har vinter än sommar? Är du en av de som längtar till vintern och pimpelfisket? Visst kan fiske under sommaren vara trevligt med det är så mycket mer med att åka ut på en is, borra ett hål och ner med pirken.

Nåväl, det är inte så mycket att göra utan man får vänta på att isarna börja lägga sig och göra det bästa av den situation som nu är. Vi får hoppas att tiden går fort så att kylan börja komma och att vi får ge oss ut och utöva pimpelfiske snart igen. Tills dess så kanske det är metspöet som får arbeta och man får meta. Det kan ju vara rätt fridfullt det också.

Om man har ett stort intresse för fiske så kanske man kan acceptera andra typen av fiske också även om man har sitt favoritfiske på vintern. Det gäller att man hittar sina tillfällen där man får fiska och dra upp några fina fiskar. Om man sedan väljer insjö eller hav, vinter eller sommar kanske inte spelar så stor roll när man tänker efter. Vi hoppas i alla fall ett skitfiske på er de gånger ni ger er ut på vattnet, fruset eller inte.