Lukta gott efter all fisk

      Kommentarer inaktiverade för Lukta gott efter all fisk

Om du är fiskare så tycker du säkert att fisk luktar gott – för det gör det. Men det är inte lika kul om du luktar fisk några timmar efter att du kommit hem från turen. Det kan du dock råda bot på.

Goda dofter på nätet

Efter duschen som du troligtvis tar efter fisketuren kan det vara skönt att använda goda doftprodukter. Du behöver inte vänta tills du åker på semester och shoppa i taxfree-butiken. Det är faktiskt billigare att köpa parfymer och sådant på nätet. Du kan hitta många kända märken till reapriser i nätbutiker och om du redan vet vilken doft du gillar så behöver du ju inte testa.

Goda dofter överallt

Det är inte bara parfym som får dig att lukta gott, till exempel kan hårvårdsprodukterna också göra sitt. Fiskdoft brukar ju ofta sätta sig i håret. Då kan det vara bra att ha ett schampo som doftar gott och gör jobbet.

Nästa kroppsdel som brukar behålla fisklukten är händerna. Även om du tvättar de med tvål så kan lukten sitta kvar. Se till att använda nagelborste för att få bort all lukt. Sedan kan du smörja in händerna med någon väldoftande handkräm, gärna med citrus. Det gör susen.