En härlig fiskehelg med vännerna

      Kommentarer inaktiverade för En härlig fiskehelg med vännerna

Våren är snart på ingång och det är dags att planera nästa fisketur. Värva några fiskeintresserade vänner och hitta en helg då ni är alla är lediga. Här kommer våra bästa tips för att få en härlig helg med fiske i vännernas lag

Hitta rätt plats

Det finns tusentals sjöar i Sverige och landet har en stort antal arter att fiska. Sök efter passande fiskehål i ert län och välj ett som innehåller arter ni gillar att fiska. När ni ska vara borta en hel helg gäller det att platsen också har övernattningsmöjligheter. För dem som inte gillar att tälta brukar det finnas stugbyar i närheten av fisket som ni kan boka. Ska ni iväg under högsäsong är det viktigt att boka i tid! Undersök också vilket fiskekort som behövs och var du kan köpa det. Prata med stugbyn, i många fall kan du köpa fiskekort på plats hos dem.

Underhållning

Det är inte alla som klarar av att fiska dygnet runt. Det kan vara roligt med lite aktiviteter eller underhållning mellan fiskesessionerna. Att laga mat är så klart en favorit. Grilla er fångst i folie tillsammans med grönsaker, kryddor och smör. Man kan göra samma sak med potatis och få en full måltid utan dess like! När mörkret faller och myggen kommer fram är det skönt att dra sig tillbaka till stugan. Ölen kan ni kyla under dagen i vattnet om ni inte har tillgång till ett kylskåp. En kortlek och några pokerhänder gifter sig bra med grillning och pilsner. Testa att köra en klassisk Texas Hold’em eller Omaha Hold’em istället för bara fem kort. Reglerna finns att läsa på nätet. Ta med en powerbank för att hålla telefoner och surfplattor laddade. Inför läggdags kan ni se på en film och under dagen kan en trådlös högtalare ger en skön musik.