Ta med kameran ut i naturen

      Kommentarer inaktiverade för Ta med kameran ut i naturen

Det är många som håller på med aktiviteter utomhus, det kan vara fiske eller annat som intresserar en friluftsmänniska. Har man dessutom ett fotointresse så gäller det att komma ihåg att ta med kameran ut i naturen. Man vet aldrig vad man kan hitta för fantastiska fotomöjligheter när man är utomhus.

Ta för vana att alltid packa ner din foto utrustning och om du inte redan har en bar kameraväska som du kan slänga med så surfa in hos Cyberphoto som är en av de största idag online som säljer kameror och utrustning till dessa. Du hittar säker kameraväskor som passar för utomhusmiljöer. Det kan vara skönt att ha mer än en väska så att man har en som är mer för användning vid fisketrippen och en annan för solsemestern. Man kan aldrig ha för många fotoväskor egentligen utan köp på dig ett par som kan vara bra att finna.

Om du fiskar så ställ upp din kamera på ett stadigt stativ så du är beredd om något dyker upp som du vill fotografera. Dagens moderna kameror har även fjärrutlösare man kan köpa till så ställ in den mot något objekt eller dig själv och skicka iväg några bilder medans du står och fiskar. Fördelen med det digitala är att man kan rensa bort de bilder som inte blev så bra direkt. Se till också att ha tillräckligt med minne med dig så du inte står med ett fullt minne när den stora älgtjuren dyker upp.